Här hittar du alla våra styrelsemöten, bygderåd och andra aktiviteter. Länk till anmälan finns under respektive möte. Obs! Vi behöver din anmälan senast två dagar före aktuellt möte för att kunna beräkna fika.

okt
23
ons
2019
Landsbygdsdagarna @ Borgholm
okt 23 – okt 24 heldag

Vi åker på Landsbygdsdagarna i Borgholm för att inspireras av goda exempel från såväl regionen som nationellt. Intresserad av att följa med? Kontakta Annicka!

okt
26
lör
2019
Bomässa @ Forum Oskarshamn
okt 26 kl. 10:00 – 15:00

Den 26 oktober är det premiär för Bomässan Oskarshamn. Mässan arrangeras av Alarmstreet Kommunikation i samarbete med Oskarshamns kommun och samlar det bästa inom hus, hem, trädgård och livsstil. Förutom en massa intressanta utställare kommer det bjudas på spännande föreläsningar och aktiviteter för hela familjen!

Hela Sverige Oskarshamn är på plats med en monter för att prata om boende på landsbygden och vad vi ska göra med alla tomma hus.

Hela programmet för Bomässan hittar ni här!

Stoppa nedläggningen av äldreboendet i Misterhult @ Samling vid Arena Oskarshamn
okt 26 kl. 11:00 – 13:00

Lördagen den 26 oktober klockan 11 samlas vi för en gemensam demonstration mot nedläggningen av äldreboendena Ängsbacken och Charlottagården i Misterhult. Vi samlas vid Arena Oskarshamn för utdelning av färdiga plakat.

Demonstrationståget går längs med Döderhultsvägen, Köpmangatan, Lilla torget, Östra torggatan, Flanaden, Västra torggatan och Södra långgatan. Vi samlas vid scenen vid Döderhultarens plats där det blir musik och tal.

Bussar sätts in från Mörtfors – Misterhult – Figeholm – Fårbo. Ring för plats i bussen till Carola Algesson 070-859 20 74 eller Karina Nilsson 070-593 20 94.

Alla hjärtligt välkomna. Alla behövs!

Tillsammans är vi starka! Länge leve landsbygden!

Arrangörer: Samhällsföreningarna i Misterhult, Mörtfors, Fårbo, Figeholm, PRO, SPF & Hela Sverige Oskarshamn.

nov
6
ons
2019
Styrelsemöte
nov 6 kl. 18:30 – 20:30

Styrelsemöte Hela Sverige Oskarshamn