Hoppas att ni alla har haft en underbar sommar! Vi startar upp hösten med att producera vår egen tidning!

Det är av största vikt att Oskarshamns landsbygd är och förblir levande. Vi vill producera en tidning där vi visar hur viktig landsbygden är, för att inspirera och medverka till ökad utveckling.

Tidningen, som fått namnet ”Vår landsbygd i FOKUS”, produceras i samarbete med KrePart AB och kommer att vara klar till början av oktober. Alla hushåll och företag i Oskarshamns kommun kommer att få tidningen i brevlådan och den kommer att spridas över internet inför Landsbygdsdagarna.

Vi utlovar ett spännande och läsvärt innehåll. Bland annat ska vi skriva om nya företagssatsningar, evenemang och aktiviteter som arrangeras i bygderna, bredbandsutvecklingen på landsbygden och naturligtvis konferensen Landsbygdsdagarna som går av stapeln den 27-28 oktober.

Vår landsbygd i FOKUS

Ni kanske undrar varför vi valt att döpa tidningen till ”Vår landsbygd i FOKUS”? Jo, efter mycket diskussioner i styrelsen och många förslag så kom vi fram till att vi dels vill ju sätta landsbygden i fokus men det är klurigare än så. F står för Framtid – vi skapar förutsättningar för framtiden, O står för Omvärld – vi hämtar inspiration från omvärlden för att lyckas, K står för Kraft – med en gemensam kraft kan vi nå fantastiska resultat, U står för Utveckling –  lokal utveckling är viktigt för att landsbygden ska överleva och S står för Samarbete – vilket är en viktig framgångsfaktor för att nå våra mål.

Annonsbokning

VI HOPPAS att så många som möjligt vill synas med oss, stötta oss och landsbygden genom att ta del av vårt erbjudande om annonsering i vår tidning. Ett utskick har gjorts via mejl. Har du inte fått det så kan du läsa utskicket på webben!

Yvonne Larsen har hand om annonsbokning och kontakt för utformning av annonsmaterial. Hennes uppgifter är yvonne@krepart.se och telefon 076-3145 135.

Med vänliga hälsningar

Annicka Gunnarsson, ordförande