Den 12 november 2020 kl 17:30-21:00 arrangerar Byanätsforum en nationell konferens som genomförs via webben med videoverktyget Zoom. I år fokuserar konferensen på medlemsnytta och ger även tillfällen till samtal mellan olika deltagare genom att dela upp alla i olika grupper under mötets gång.

Tre huvudteman i form av nätdokumentation, affärsmöjligheter samt föreningssamverkan ligger i fokus för våra olika talare.

I år arrangerar Byanätsforum inga lokala eller regionala fysiska träffar där föreningar kan träffas och följa konferensen. Själva konferensformen den här gången passar allra bäst om var och en deltar med sin egen dator framför sig eftersom alla ska vara med i gruppsamtal och att det då kan bli svårt om flera personer sitter framför samma kamera och mikrofon.

De uppmanar alla att följa mötet i en separat dator eller surfplatta och då gärna med ett headset anslutet för bästa ljud. Det är också bra om man som deltagare har en separat smart mobil i handen för att använda till verktyget Mentimeter.

Konferensen är avgiftsfri men kräver anmälan före 31 oktober.

Byanätsforum Nationell konferens 2020

När? 12 november kl. 17:30-21:00

Var? Online via Zoom