Förening, företag, organisation, privatperson, politiker:

Välkommen att delta på digitala stormöten om lokal utveckling!

I år viker vi bygderåden till att föreningarna får presentera resultatet av pågående aktiviteter i de lokala utvecklingsplanerna. Vi passar även på att tipsa om var man kan söka stöd för lokal utveckling om du har en idé som du vill göra verklighet av.

Ordförande Annicka Gunnarsson och representanter från styrelsen samt Oskarshamns kommuns landsbygdsutvecklare Kristina Hägg-Blecher deltar på bygderåden är de som bjuder in och håller i dem.

Följande datum är inbokade:

Klicka på respektive länk nedan för att läsa lite mer om agendan.

Anmälan är öppen till samtliga bygderåd. Kanske är du intresserad av vad som händer på alla orter och du får självklart vara med på vilka du vill. Anmäl dig till ett, flera eller alla. Det bestämmer du själv!

Stormöte via Zoom

Precis som förra året har vi valt att hålla digitala bygderåd via Zoom. Du deltar enkelt via antingen dator eller telefon. Om du deltar via dator så behöver du installera Zoom. Deltar du via telefon så ringer du ett 08-nummer och knappar in en sifferkod vilket gör det enkelt för alla att delta.

Anmäl dig till stormötet genom att klicka på länken nedan. Alla uppgifter om Zoom-mötet mejlas ut samma dag som mötet äger rum. Välkommen att delta!

Kom igång med ZOOM – tips för dig som är nybörjare!