Förening, företag, organisation, privatperson, politiker:

Välkommen att delta på digitala stormöten om lokal utveckling!

Nu är det dags att presentera resultatet av invånarenkäterna som gjordes i februari. Vi kommer att ge tips och råd om hur man kan arbeta vidare i arbetsgrupper för att genomföra aktiviteter – att gå från idé till verkstad helt enkelt!

Vi tipsar även om var man kan söka stöd för lokal utveckling.

Ordförande Annicka Gunnarsson, representanter från Hela Sverige Oskarshamns styrelse samt landsbygdsutvecklare Kristina Hägg-Blecher på Oskarshamns kommun deltar på samtliga bygderåd.

Följande datum är inbokade:

  • 24 mars – Påskallaviksbygden
  • 25 mars – Bockarabygden
  • 6 april – Kristdalabygden
  • 8 april – Figeholmsbygden
  • 10 maj – Fårbobygden – Nytt datum!

Anmälan är öppen till samtliga bygderåd. Kanske är du intresserad av vad som händer på alla orter och du får självklart vara med på vilka du vill. Anmäl dig till ett, flera eller alla. Det bestämmer du själv!

Stormöte via Zoom

De digitala bygderåden arrangeras via Zoom och du deltar enkelt via antingen dator eller telefon. Om du deltar via dator så behöver du installera Zoom. Deltar du via telefon så ringer du ett 08-nummer och knappar in en sifferkod vilket gör det enkelt för alla att delta.

Anmäl dig till stormötet genom att klicka på länken nedan. Alla uppgifter om Zoom-mötet mejlas ut samma dag som mötet äger rum. Välkommen att delta!

Tips!

Kom igång med ZOOM – tips för dig som är nybörjare!